Je bent hier » Over Dialoog » Wie is wie

Wie is wie?

Terug

Maak kennis met onze medewerkers

 

Bert Vanderwegen

Bert Vanderwegen

Burgerlijk ingenieur architect, adviseur duurzaam (ver)bouwen
Bert is burgerlijk ingenieur-architect en maakt sinds 2018 deel uit van ons team. Voordien was hij technisch adviseur bij Pixii (het vroegere Passiefhuis-Platform vzw) en Isoproc. Hij heeft ondertussen meer dan 15 jaar ervaring in adviesverlening en geeft al even lang infosessies rond duurzaam bouwen.

 

Bert is een expert in alles wat met de gebouwschil te maken heeft, in circulariteit, zomercomfort, luchtdicht bouwen etc. ...

 

 

Dirk De Meyer

Industrieel ingenieur bouwkunde, adviseur duurzaam (ver)bouwen

Dirk studeerde af als industrieel ingenieur bouwkunde. Hij heeft 20 jaar praktijkervaring  als werf- en projectcoördinator en technisch commercieel verantwoordelijke bij verschillende aannemers. Hij was onder andere betrokken bij verschillende BREEAM-gecertificeerde projecten.

 

Dirk heeft een brede kennis die hij inzet als adviseur voor verschillende projecten en tijdens de infosessies die hij geeft.

 

 

 

Emilia Schaltin

Bio-ingenieur milieutechnologie, adviseur duurzaam (ver)bouwen
Emilia is sinds 2021 in dienst bij Dialoog. Als Bio-ingenieur Major Milieutechnologie zit haar expertise vooral in de technieken. Ze werkte eerder als duurzaamheidsambtenaar en consultant bij het bureau Boydens waar ze de certificatie van BREEAM en GRO opvolgde.

 

Bij ons is Emilia onder andere verantwoordelijk voor de thema’s ventilatie, water, natuurinclusief bouwen en GRO. Ze werkt momenteel bovendien mee aan een project rond warmtenetten in Leuven in opdracht van energiecoöperatie ECoOB.

 

 

Evelien Verellen

Burgerlijk ingenieur architect, adviseur duurzaam (ver)bouwen
Evelien promoveerde na haar studie burgerlijk ingenieur-architect aan de KULeuven op het thema groepsrenovatie. De titel van haar doctoraat luidde ‘Het reduceren van de CO2- en milieuvoetafdruk van het gebouwenbestand door geclusterde renovatie. Het residentiële gebouwenbestand van Leuven als casestudie’.

 

Ze werkte ook als wetenschappelijk medewerker aan het departement Architectuur van de KULeuven en sinds 2022 werkt ze bij ons als adviseur. Ze heeft naast haar brede kennis rond duurzaam bouwen, een grote expertise in circulariteit, onder andere met TOTEM (Tool to Optimise the Total Environmental impact of Materials).

  

 

Marleen De Roye

Architect, adviseur duurzaam (ver)bouwen
Marleen werkt sinds 2008 bij Dialoog. Daarvoor was ze projectleider duurzame energie en gebouwen bij Ode Vlaanderen (Organisatie voor Duurzame Energie) en inhoudelijk adviseur bij DuBo Limburg. Ze schreef bijvoorbeeld verschillende brochures rond fotovoltaïsche zonne-energie, elektriciteit uit de zon, zonneboilers, ventileren en warmtepompen.

 

Bij Dialoog geeft Marleen advies voor zowel residentiële als niet-residentiele gebouwen. Ze heeft ook tonnen ervaring in het ondersteunen en adviseren van VME’s die een appartementsgebouw willen aanpakken. Verder leverde ze inhoudelijke ondersteuning bij verschillende gemeentelijke en provinciale groepsaankopen en ontwikkelde ze het groepsaanbod voor Vlaams-Brabant en Mechelen.

 

 

Els Canini

Els Canini

Directeur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inge Pauwels

Personeel en financiën

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toon Ombelets

Administratief medewerker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kris Somers

Communicatie, ict

 

 

 

 

 

 

Halima Samatar Ali

Onderhoud

016 23 26 49

info@dialoog.be

facebook.com/dialoogvzw