Je bent hier » Nieuws » Dialoog zoekt appartementsgebouwen om te renoveren!

Dialoog zoekt appartementsgebouwen om te renoveren!

Terug

Dialoog zoekt appartementsgebouwen om te renoveren!

 

Voor een klimaatsubsidieproject in Vlaams-Brabant zijn we op zoek naar appartementsgebouwen waarbij we de eigenaars en syndicus kunnen begeleiden in de aanpak van de verwarmingsinstallatie en/of het buitenschrijnwerk.

  

Dankzij een klimaatsubsidie van de provincie Vlaams-Brabant kunnen we syndici en eigenaars van een aantal appartementsgebouwen begeleiden. De deelnemers ontvangen gratis een adviesrapport, dat toegelicht wordt op de Algemene Vergadering. Daarna begeleiden we jullie verder met een studie voor collectivering van het verwarmingssysteem, collectief hergebruik van (regen)water en/of een groepsaankoop van het buitenschrijnwerk. Hierbij worden ook verschillende financieringsmogelijkheden onderzocht en afgestemd met de bewoners. 

 

Je bent eigenaar of syndicus van een appartement in Vlaams-Brabant en jullie appartementen verwarmen individueel of het buitenschrijnwerk van je appartement is aan renovatie toe?

 

Dan ben je aan het juiste adres. Meld je dan aan voor het pilootproject ‘co-WARM’ (COllectieve WArmte en Raamrenovaties onder Mede-eigenaren).

 

Stel je kandidaat voor het totaalrenovatieadvies voor appartementen in Vlaams-Brabant door deze vragenlijst in te vullen en te versturen voor 21 april 2024. Wij brengen je ten laatste op 3 juni 2024 op de hoogte of je gebouw geselecteerd werd of niet.

016 23 26 49

info@dialoog.be

facebook.com/dialoogvzw