Je bent hier » Cursussen » Een cursus organiseren » Infosessies voor overheden of bedrijven

Infosessies voor overheden of bedrijven

Naast infosessie voor particulieren bieden we ook infosessies voor werknemers of professionelen aan. We hebben een standaard aanbod, maar je kan ons ook contacteren voor een sessie op maat.

 

Onze aanbod aan infosessies

 

Lunch and learn

Wil je je werknemers op een interactieve manier laten kennis maken met een aantal pijlers van duurzaam renoveren? Organiseer dan een of meerdere “Lunch & Learns”! Jij zorgt gewoon voor een geschikte locatie en een (broodjes)lunch. Dialoog vzw zorgt voor infosessies vol met concrete, objectieve, hands-on info. Je kan kiezen uit volgende 4 onderwerpen: verwarmen, sanitair warm water, ventilatie en isolatie. Op aanvraag kunnen er ook andere onderwerpen behandeld worden. De interactieve presentaties kunnen zowel in het Nederlands, Frans als Engels gegeven worden.

 

Prijs: 375 euro (exclusief verplaatsingsvergoeding) 

 

GRO

Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid ontwikkelde de duurzaamheidsmeter GRO om haar ambitie op het vlak van duurzaamheid en circulair bouwen te realiseren voor niet-residentiële gebouwen. In deze sessie bespreken we hoe de GRO werkt en hoe die als hulpmiddel kan gehanteerd worden in jouw eigen gemeente.  We lichten ook toe hoe de GRO kan bijdragen aan de gunningscriteria bij aanbestedingen, om tot toekomstgerichte, comfortabele gebouwen te komen waarin sterk wordt ingezet op circulair bouwen. 

 

Prijs: 375 euro (exclusief verplaatsingsvergoeding)

016 23 26 49

info@dialoog.be

facebook.com/dialoogvzw