Je bent hier » Bouwadvies » Wat doen we voor steden gemeenten verenigingen en kmos » Technisch advies en begeleiding rond duurzaam wonen en bouwen

Technisch advies en begeleiding rond duurzaam wonen en bouwen

Terug

Europa wil tegen 2050 het eerste klimaatneutrale continent worden. Als lokaal bestuur sta je het dichtst bij de burger en weet je als geen ander dat een woning energiezuinig maken veel geld kost en complex is. Met een groepsaanbod of groepsrenovatie kun je je inwoners ontzorgen en ze besparen nog op de kosten ook.

 

Dialoog vzw biedt de nodige ondersteuning om zo’n traject soepel te laten verlopen. We hebben het volgende aanbod voor je in petto.

 

Groepsaanbod

Voor een groepsaanbod selecteren we een aantal aannemers om verschillende werken uit te voeren. Denk bijvoorbeeld maar aan dakrenovatie (inclusief isolatie), buitenschrijnwerk vervangen, buitenmuren isoleren en zo meer.

 

De woningeigenaar kan vervolgens offertes bij de geselecteerde aannemers opvragen. Goed om te weten: we screenen alle aannemers op verschillende criteria zoals de kwaliteit van uitvoering, gebruikte materialen, attestering en correcte prijzen. Bovendien is het schaalvoordeel budgetvriendelijk.

 

Groepsrenovatie

Een groepsrenovatie gaat nog een stap verder. We begeleiden in zo’n traject ook het aanstellen en opvolgen van één of meerdere aannemers. We zorgen desgevraagd zelfs voor werftoezicht.

 

Het grote voordeel van deze aanpak?

 

Door de gemeenschappelijke uitvoering kunnen we de kwaliteit beter bewaken en de eigenaar deels ontzorgen met een mogelijk extra prijsvoordeel erbovenop.

 

Klinkt goed?

 

Contacteer ons

016 23 26 49

info@dialoog.be

facebook.com/dialoogvzw