Je bent hier » Bouwadvies » Duurzaam bouwadvies en ondersteuning » Duurzame verbouwbegeleiding

Duurzame verbouwbegeleiding

Ga nog een stap verder en laat ons jou begeleiden tijdens de uitvoering van jouw project met ons Duurzame Verbouwbegeleiding.

 

Wil je niet alleen een grondige controle van offertes, maar ook doorgedreven technische ondersteuning bij de uitvoering van de werken? Dan bieden we jou een volledige service, inclusief de opmaak van een technisch sluitend bestek, het beheren van de prijsvraag en de opvolging van de werken. Dit alles voor werken waar geen wettelijk verplichte tussenkomst van een architect nodig is, zoals bijvoorbeeld een dakrenovatie of het vervangen van ramen of technische installaties.

 

Wij starten met de opmaak van een technisch sluitend bestek, zorgen voor een doordachte prijsvraag, en nemen de regie tijdens de uitvoering van de werken. Ons doel is niet slechts een opeenvolging van taken; we verzekeren jou van een technisch correcte uitvoering, maar zorgen vooral voor een toekomstbestendige verbouwing.

 

Waarom kiezen voor Dialoog om je werken te begeleiden? Want dat is de meerwaarde van Dialoog. Onze specialisten gaan verder dan louter de begeleiding van werken op korte termijn. Wij streven daarom in eerste instantie naar een uitvoering die meer dan alleen voldoet aan de regels van de kunst en de huidige energetische normen. We vertrekken vanuit een toekomstgerichte visie en staan ook stil bij de stappen die op langere termijn nodig zijn om aan de normen van 2050 te voldoen.

 

Laat ons samen jouw visie omzetten in een technisch solide, duurzaam project. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij, met onze Duurzame Verbouwbegeleiding jouw verbouwingsreis naar een hoger niveau tillen.

 

Contacteer ons

016 23 26 49

info@dialoog.be

facebook.com/dialoogvzw