Je bent hier » Bouwadvies » Duurzaam bouwadvies en ondersteuning » Duurzaam aankoopadvies

Duurzaam aankoopadvies

Een woning aankopen doe je waarschijnlijk maar een keer in je leven. Ben je op zoek naar een nieuw huis, maar wil je er zeker van zijn dat jouw investering comfortabel, duurzaam en energiezuinig is? Sta stevig in je schoenen bij de aankoop van je droomwoning met onze unieke service: duurzaam aankoopadvies

 

Waarom kiezen voor ons advies?

We komen ter plaatse en bieden een diepgaande evaluatie die begint bij de stabiliteit, de vochthuishouding en de energieprestaties van de woning. Onze experts focussen op de staat van de ruwbouw, de isolatie, ventilatie, en verwarming om ervoor te zorgen dat je toekomstige thuis voldoet aan jouw wensen. 


We beoordelen kritisch de informatie verstrekt door de verkoper, zodat je volledig geïnformeerd bent over wat je koopt. 

Maar er is meer: onze ingenieurs en architecten gaan verder dan louter het vaststellen van tekortkomingen; we bieden een realistische kijk op wat mogelijk is. Sommige woningen kunnen met relatief eenvoudige aanpassingen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie.


We delen concrete en haalbare oplossingen om je woning te transformeren tot een groen en energiezuinig paradijs.

Voor andere woningen kan het behalen van de hoogste normen een grotere uitdaging zijn, soms zelfs schijnbaar onmogelijk. In deze gevallen bieden we eerlijk advies en realistische verwachtingen. We kijken naar wat binnen jouw mogelijkheden ligt en bespreken eventuele beperkingen.

 

Bij ons duurzaam aankoopadvies begrijpen we de urgentie van jouw beslissing. Onze toewijding betekent dat we doorgaans binnen de week bij de woning langsgaan. 

 

Ons doel is om jou te helpen met de nodige inzichten, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken. Ja, dit advies is niet gratis, maar het voorkomt onverwachte hoge kosten en biedt een heldere blik op de duurzaamheid en toekomstbestendigheid van je droomhuis. De kostprijs van dit advies bedraagt 190 euro plus verplaatsingskosten (2 euro per km) en 21% btw

 

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe ons duurzaam aankoopadvies jouw zoektocht naar je huis, je thuis, kan versterken!

 

Contacteer ons

 

016 23 26 49

info@dialoog.be

facebook.com/dialoogvzw