Je bent hier » Nieuws » Provincie lanceert groepsaankopen isolerende ramen en muurisolatie

Provincie lanceert groepsaankopen isolerende ramen en muurisolatie

Terug

Provincie lanceert groepsaankopen isolerende ramen en muurisolatie

De provincie Vlaams-Brabant lanceert, samen met het Klimaatnetwerk bestaande uit Pajopower, 3Wplus, IGO en De Kringwinkel Hageland, groepsaankopen voor muurisolatie en isolerende ramen. Ze zijn een aanvulling op de groepsaankopen voor dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen.
In 2017 lanceerde de provincie Vlaams-Brabant en het Klimaatnetwerk de provinciale groepsaankopen voor dak- en zoldervloerisolatie en fotovoltaïsche zonnepanelen. Dit leidde tot nog toe  tot zo’n 4.157 aanvragen ruim 500 uitgevoerde of geplande realisaties.

 

‘We breiden ons aanbod nu uit met muurisolatie en isolerende ramen en er zijn nieuwe aannemers en aangepaste prijzen voor zonnepanelen en dak- en vloerisolatie’, zegt Tie Roefs, gedeputeerde voor milieu en duurzaamheid. ‘Door je huis energetisch te renoveren daalt niet alleen de CO2-uitstoot van je woning, maar werk je ook mee aan een klimaatneutrale provincie. Bovendien bespaar je op je energiefactuur en verhoog je het comfort in je woning. Met groepsaankopen wordt het plaatsen van energiebesparende investeringen en worden zoveel mogelijk drempels weggehaald’.
 
Wie deelneemt moet niet op zoek naar allerhande technische informatie en hoeft geen prijzen te vergelijken. De organisaties Pajopower, 3Wplus, IGO en De Kringwinkel Hageland, nemen die taken voor hun rekening, elk in hun regio.
 

Extra aandacht voor hoge kwaliteit en lokale aannemers

Het Klimaatnetwerk en onafhankelijk experten van het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden per regio meerdere aannemers en installateurs.

‘Inwoners die intekenen op de groepsaankoop kunnen rekenen op een scherpe en correcte prijs, betrouwbare en hoofdzakelijk lokale aannemers, hoge kwaliteit van materialen en plaatsing, uitgebreide garanties en een goede en vlotte dienstverlening’, zegt Bruno Moens van het Klimaatnetwerk.

 

Meer info of deelnemen: groepsaankopen

Achtergrondafbeelding

016 23 26 49

info@dialoog.be

facebook.com/dialoogvzw