Je bent hier

Duurzaam bouwadvies

Je gaat bouwen, verbouwen of renoveren? Dan wil je natuurlijk een duurzame woning met veel comfort en een lage energierekening.

 

Het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen kan je daarbij helpen. Een cursus biedt immers niet altijd een hapklare oplossing voor  specifieke problemen. Tijdens een duurzaam bouwadvies kunnen we wel ingaan op je concrete vragen.

 

Je hebt plannen op papier voor een nieuwbouw of een grondige verbouwing? Dan kun je extra advies vragen om je huis nog duurzamer te maken.

 

Je wilt je huis verbouwen maar je hebt (nog) geen bouwplannen op papier? Met persoonlijk advies geraak je op de juiste weg voor een duurzame en toekomstgerichte renovatie.

 

 

Meer info of een afspraak maken?

 

Wat houdt het duurzaam bouwadvies niet in?

Om misverstanden te vermijden toch ook maar even verduidelijken wat een duurzaam bouwadvies niet is.

 

Het is geen architectenovereenkomst. De adviseurs van het steunpunt nemen dus nooit de taak van de architect over. Ze komen ook niet tussen in geschillen of als expert en ze volgen de uitvoeringsfase niet op. Ze voeren geen metingen en berekeningen uit en zijn geen EPB-verslaggever. Ze geven ten slotte ook geen advies over de stabiliteit van een gebouw.

 


Duurzaam Bouwadvies in de andere provincies

Achtergrondafbeelding

016 23 26 49

info@dialoog.be

facebook.com/dialoogvzw