Je bent hier » Cursussen » Deelnemers getuigen

Deelnemers getuigen

"Dikke pluim voor de lesgeefster. Met zoveel energie kun je een volledig gebouw verwarmen (en renoveren). Wel bedankt."

 

Johan Defloo, Leuven

Over onze InfraxBouwTeamcursus

 

 

“De twee dagen bleken heel goed gevuld, en vermoeiend, maar absoluut van topkwaliteit."

 

"Voor de renovatie van ons oud herenhuis wilden we graag zo duurzaam mogelijk werken, en het dus onder andere tot een laagenergiehuis ombouwen. Bij de gesprekken met de verschillende aannemers die we daarvoor nodig hadden (nieuwe cv-installatie, nieuwe ramen, dakisolatie, gevelisolatie …) bleek dat er veel verschillende meningen waren, en dat niet iedereen evenzeer openstond voor onze doorgedreven 'duurzaamheidswensen'. Bovendien gaven verschillende aannemers tegenstrijdige informatie."

 

"Daarom besloten we het project zoveel mogelijk zelf te coördineren, en streng toe te zien op de uitvoering. Alleen ontbrak ons nog de kennis om dit mogelijk te maken. Na even surfen kwamen we uit bij de cursus BouwTeams van Dialoog, die perfect aan onze nood leek te beantwoorden. Twee volle dagen intensieve opleiding aan een supervoordelige prijs. Vanwege de beperkte duur en prijs verwachtten we er niet té veel van, maar schreven we ons toch in."

 

"De twee dagen bleken heel goed gevuld, en vermoeiend, maar absoluut van topkwaliteit. Met deze cursus (en vooral ook de uitgebreide syllabus ter herhaling) hadden we alles in handen om onze verbouwing tot een duurzaam einde te brengen. Dit is echt een must voor iedereen die duurzaam wil bouwen of verbouwen, en onafhankelijke 'state-of-the-art' informatie wil om sterk te staan ten opzichte van aannemers en architecten."

 

Filip Thues, Diest

Over onze InfraxBouwTeamcursus

 

Zo'n cursus wil ik ook volgen

 « Delen

Achtergrondafbeelding

016 23 26 49

info@dialoog.be

facebook.com/dialoogvzw